Selecteer een pagina

Zaterdag 23 januari was er een bijeenkomst van de orange double dot. Deze stichting heeft verschillende doelen waarvan onder andere het ondersteunen van (elite-)talenten met ambities om internationale prestaties te gaan leveren.

Hier ben ik dan ook heen gegaan. Tijdens deze bijeenkomst had je de mogelijkheid om te squashen met ex prof squashers en\of sponsoren. Op een gegeven moment stond ik met iemand op de baan en na een paar rallies wou ik toch even persoonlijk kennis maken. Die meneer op de baan kon de bal toch wel heel heel aardig raken. Indrukwekkend.

Ik stelde me voor: ik ben Thijs Roukens en wie bent u? Op dat moment schoot Frank Goossens (elite speler) die ook op de baan stond ongelooflijk in de lach. Op dat moment vroeg ik me af wat ik had gedaan. De meneer stelde zich voor als Robert Jan Anjema, 12-voudig Nederlands kampioen en de vader van Laurens Jan Anjema. Oeps!

 

Pin It on Pinterest

Share This