Selecteer een pagina

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat we de stichting Laten We Het Maar Proberen 2.0 zijn begonnen. De stichting heeft als doel dat ik squash als een professional kan gaan uitoefenen. Op de foto de bestuursleden van mijn stichting: Sipke Wiersma , Jan Tabak en mijn vader Onno Roukens. , Mijn vader heeft een BV genaamd Laten We Het Maar Proberen. Ik dacht dat is een mooie naam voor mijn stichting met 2.0 als toevoeging 🙂

En precies vandaag ben ik onderweg naar mijn laatste buitenlandse toernooi < 19: Cologne Junior Cup 2017 in Keulen. Hierna speel ik nog de Dutch Junior open in Amsterdam en dan sluit ik deze periode < 19 af. Volg mij via onderstaande link voor mijn komende toernooi in Duitsland:

https://esf.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=02B9DDC8-F297-4046-B9A5-027315F68687&draw=7

Het afgelopen jaar heb ik het heel druk ook gehad met mijn studie Algemene en Bedrijfseconomie aan de Universiteit in Amsterdam. Vanwege de squash ben ik dit jaar verhuisd naar Hoofddorp. Kortom, een hele switch al met al, wat veel tijd en energie gekost heeft. Ik heb het echter super naar mijn zin in Hoofddorp en geniet erg van deze periode.

Op 3 september staat een moment gepland voor De Leden van mijn Club van 100!!!  Daar zal ik vertellen over mijn verdere plannen voor de toekomst wat betreft het squashen. Belangrijkste is dat ik komend seizoen veel PSA toernooien ga spelen. Heel veel zin in.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This