Selecteer een pagina

Op 9 januari dit jaar heb ik mijn eerste PSA toernooi in Diepenbeek België gespeeld . PSA staat voor professional Squash Association. 

De eerste ronde had ik een walk over en kwam ik bij de laatste 16. Ik dacht toen gelijk dat betekent dat ik nu tegen een tegenstander moet waarbij ik alleen maar achter de bal mag aanlopen. Kortom, dat ik alleen maar alle hoeken van de baan mag zien. en erg veel mag gaan lopen.

Ik moest spelen tegen een Canadees David Sly. Ik won de wedstrijd met 3-1. Dit tot mijn eigen verbazing. Ik hield de rally’s erg lang en sloopte daardoor mijn tegenstander. In plaats van dat ik alle hoeken van de baan zag, zag David deze hoeken. En toen stond ik bij de laatste 8 in mijn eerste PSA toernooi, tot mijn grote verbazing.

In de kwartfinale verloor ik Van Marc Tersluis en heb ik toch al die hoeken van de baan met regelmaat mogen bewonderen. Dank daar voor Marc.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This