Selecteer een pagina

 

Vrijdag 27 mei heb ik een clinic mogen geven aan 18 mensen van het bedrijf Toeck. Een leuk bedrijf dat woningconcepten voor de particuliere & projectmatige markt ontwikkelt. Ik mocht werken met een enthousiaste groep waar iedereen gaandeweg de clinic steeds beter ging spelen.

Na een speed cursus in squash volgde Toecks – King of Court: een wedstrijdje op driekwart van het veld. We eindigden de clinic met een Super Challenge vs Tom, Jelmer of mijn persoontje. Iedereen mocht battlen tegen Tom of Jelmer of tegen mij. Een mogelijke winnaar kreeg een squashracket. Helaas konden we geen squash racket weggeven.

IMG_9220

 

10 Rittenkaart Squash

Was er dan niks verdiend op deze dag door Toeck? Echt wel, twee personen van Toeck hadden een 10 rittenkaarten voor het squash centrum Drachten verdiend. Een kaart was voor de dame die het bierviltje raakte.

IMG_9355

De ander 10 rittenkaart was voor de heer die de mooiste bal van de dag sloeg. Na een lange rally was deze meneer er klaar mee en legde de harde lengte van Tom cross in de nick. Voor deze bal heb ik 2 jaar hard moeten trainen en deze meneer slaat hem zo maar op mijn squash clinic.

IMG_9360

Toeck bedankt , jullie bijdrage gebruik ik voor een buitenlandse stage. Ik vond het super leuk om te doen. Jelmer, Tom en Sipke ook bedankt voor jullie enthousiaste support. Onderstaande galerie geeft een mooi sfeer impressie. En hopelijk tot ziens in het squash centrum (in Drachten).

Pin It on Pinterest

Share This