Selecteer een pagina

In het weekend van 10 en 11 maart ben ik Nederlands kampioen -23 geworden, samen met Fleur. Dit zijn voor mij de mooiste momenten, met een korte toelichting:

Het verhaal bij deze foto is kort: Trots, Fleur wordT Nederlands kampioen -23. Ze heeft hard moeten vechten en dat ook gedaan. Tom Schreurs (rechts, 30 min daarvoor Nederlands kampioen -17 geworden) coachte, aangezien ik eigenlijk zou moeten opwarmen voor mijn finale.

Henrico die de eerste game echt geweldig speelde in de halve finale. Hij sloeg 8 ballen weg en maakte maar 2 fouten, dit zorgde ervoor dat ik gelijk scherp moest zijn. Ik was blij dat ik uiteindelijk deze game nog won met 11/9.

 

Handshake met mijn vader. Trots dat ik het nu zelf ook voor elkaar heb gekregen om Nederlands kampioen te worden onder 23. Cool gevoel, samen met zowel Fleur als Tom Nederlands kampioen.

Pin It on Pinterest

Share This