Selecteer een pagina

In het weekend van 11 en 12 juni was de Troon van het Noorden op de grote markt in Groningen op een glazen baan. Een uniek evenement. Tijdens dit toernooi waren er verschillende squash demonstraties. Waaronder een demonstratie wedstrijd op zaterdag avond tussen Cameron Pilley en mij.

Deze avond was voor mij dan ook het hoogtepunt van het weekend en ik denk zelfs van mijn ‘’squash carrière’’. Dit was zo ontzettend gaaf. Ik heb erg genoten van deze wedstrijd tegen de nummer 14 van de wereld. Ik hoop dan ook dat dit 1 van de vele wedstrijden is tegen een wereld topper.

DSC_0284 (2)

Zondag begon voor mij het toernooi. Op dit toernooi moest ik mijn titel verdedigen. Zelf was ik 2de geplaatst. In de kwart finale kwam ik Azis tegen, deze wedstrijd won ik 2-0. Hierdoor kwam ik in de halve finale mijn teamgenoot Joost Biezeno tegen. Deze wedstrijd won ik ook, nu met 3-0. Uiteindelijk mocht ik mijn titel dus verdedigen in de finale tegen Felix, de nummer 1 geplaatst. Ook deze wedstrijd won ik met 3-0.

Dus mocht ik weer plaats nemen op de Troon van het Noorden. Het was weer een fantastisch gevoel. Bovendien won ik het gesigneerde wedstrijd shirt van Cameron Pilley. Ik vond het een geweldig weekend en hoop op nog vele van dit soort toernooien. Dick Dam en de rest van de organisatie ontzettend bedankt voor dit unieke weekend.

 

Pin It on Pinterest

Share This