Selecteer een pagina

Vrijdag 3 juni werd ik gebeld door Dick Dam. Dit gesprek ging als volgt : Dick “ Thijs ik weet niet of het in je schema past maar Cameron Pilley komt zaterdag…” Waarop ik zei “ ja wil ik.” Waar het op neer komt is dat ik zaterdag 11 juni een demonstratie game speel tegen de nummer 14 van de wereld. Deze wedstrijd is op de grote markt in Groningen om ongeveer 21:30.

Deze demonstratie wedstrijd is onderdeel van de Troon van het Noorden. Voor dit jaarlijkse toernooi worden de 32 beste spelers van Noord Nederland uitgenodigd. Vorig jaar won ik dit toernooi en nu mag ik zondag 12 juni mijn titel verdedigen op een glazen baan midden in de stad Groningen.

Het toernooi in het glazen huis begint zaterdag 11 juni met tussen de wedstrijden door trainingen aan de jeugd van Noord Nederland. In de avond is er een demonstratie game met Cameron Pilley en mij. Zondag 12 juni begint voor mij het toernooi tijdens de kwartfinale en hopelijk de halve finale gevolgd door de finale.

Ik kijk er erg naar uit en ik wil Dick Dam alvast bedanken voor het organiseren van dit mooie event. Hierbij nodig ik dus iedereen uit om te komen kijken!

57

Pin It on Pinterest

Share This