Selecteer een pagina

24 tot en met 27 maart heb ik samen met Tess, Thijs, Fleur en Sanne mee mogen doen met het EK Landen team onder de 19 jaar in Zwitserland. Het was een super leerzame en gezellige week. Voor je land uitkomen samen met een team geeft toch wel een extra kick en zorgt voor extra krachten.

Leukste moment

De vraag die ik vaak thuis krijg na zo’n week: wat was je leukste moment? Voor mij was dat toch wel de pot tegen Liam Eason uit Wales. Na 2 games stond ik 2-0 achter, waarbij ik de tweede game net met 12-10 verloren had. Toen zorgde het besef dat ik voor een team speelde voor nog een extra stimulans en krachten waardoor ik de volgende 2 games vrij gemakkelijk won.

IMG_8413

De vijfde game was een thriller met uiteindelijk meerdere matchpoints voor zowel Liam als ik. Maar ook nu kon ik de focus houden om punt voor punt te spelen en uiteindelijk de wedstrijd te winnen met 16-14. Een erg lekker gevoel.

Standen Wales

Leerzaamste moment

De ander vraag die ik vaak thuis krijg na zo’n toernooi: wat was je leerzaamste moment? Daar kan ik kort over zijn. Dat de meren in Zwitserland erg koud zijn in maart… Thanks Sanjay en Tinne for joining. Brrrrrrrrrr

 

 

Pin It on Pinterest

Share This