Selecteer een pagina

Op 11 september heb ik mijn eerste wedstrijd in de Duitse Bundesliga voor Paderborner SC mogen spelen. Weer een hele mooie ervaring.

Paderborn SC is een super professionele squash club maar ook een zeer warme club. De spelers heten je ook zeer welkom. En na een paar minuten op de club heb je al het idee dat je al jaren met ze samen speelt.

De manager van de club Norman Farthing verzorgt alles tot in de puntjes op een zeer warme en hartelijke manier. Ik moest me niet te druk maken. Dat vertelde hij me wel 10 keer. No pressure, Zijn uitspraak vlak voor de wedstrijd was dan ook grappig.. Thijs, no pressure… no pressure … just win 🙂

Dat heb ik toen ook maar gedaan: niet te druk gemaakt maar wel met heel veel pressure gespeeld. Ik merk dat ik nu in Hoofddorp veel speel met zeer goede spelers  zoals Paul Coll en Bart Ravelli, waardoor ik een zeer hoog tempo aan kan.  Op deze manier kon ik redelijk gemakkelijk de wedstrijd winnen 11-4, 11-3 en 11-4. Mijn wedstrijd was tegen een Duitser Julius Benthin. Ook gaaf was dat mijn Trainer Ronny Vlassaks mij kon coachen.

Na de wedstrijd zijn we nog met het team uit eten geweest naar een goed Italiaans restaurant. Vervolgens zijn we nog naar een spannende basketbalwedstrijd geweest, inclusief VIP kaartjes.

Ik kan zeggen dat ik aan dit leven wel kan kan wennen…

 

Pin It on Pinterest

Share This