Selecteer een pagina

Zondag 3 september was de eerste zeer geslaagde bijeenkomst van mijn club van 100. In een hele leuke en prettige sfeer heb ik mijn leden (nog) beter leren kennen.

Voor de de meer ervaren squashers had ik een uitdagende training voorbereid met combinatie oefeningen. De beginnende squasher heb ik mogen begeleiden om de eerste stappen te zetten op squash gebied. Ze te laten ervaren hoe fantastisch het squash spelletje is.

Na de training heeft mijn vader mij geïnterviewd. We hebben teruggekeken op het vorig jaar. Het hoogtepunt voor mij blijft het in een squash huis gaan wonen met prof squashers in Hoofddorp (Paul Cole, Nele Gilles en Reyna Pacheco). Dit squash huis zorgt echt voor een omgeving waar ik mij sterk kan ontwikkelen. Het is bovendien super leuk en motiverend

Ook de plannen voor het komend jaar hebben we besproken waarbij het Eredivisie spelen voor Drachten een prachtige uitdaging gaat worden. Vindt het toch super gaaf dat er in Drachten aan een super mooi Eredivisie team gebouwd wordt. Maar ook het competitie spelen in Duitsland bij de club Paderborn en Squashpoint België heb ik veel zin in.

Welke PSA toernooien ik precies ga spelen in welke landen blijft nog een beetje onduidelijk. Ik heb afgesproken met mijn leden om via mijn website en mijn Facebook het komend jaar contact te houden. Ik meld dan waar en wanneer ik welk toernooi of wedstrijd speel.

Onderstaande foto’s en video geven een mooi sfeerimpressie van de geslaagde Club van 100 dag, Nogmaals dank voor de ondersteuning. Het was gaaf om te organiseren.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This