Selecteer een pagina

Afgelopen 12 tot en met 14 Februari 2016 was het NK Senioren in het Frans Otten Stadion, in Amsterdam. Ik heb mee gedaan in de B-categorie en was als 3/4e geplaatst. Om een lang verhaal, mooi kort te houden; ik ben 1e geworden!!!

En daar ben ik uiteraard erg blij mee en ook trots op. Tot aan de finale had ik redelijk gemakkelijk gewonnen. Ik was tevreden over mijn spel deze dagen. In de finale moest ik tegen Mathijs Meulenbelt.

Vlak voor de wedstrijd hoorde ik dat de wedstrijd op Centre Court gespeeld zou worden. Heel erg leuk; zo kon mijn familie, belangstellenden, maar vooral mijn vader die ver weg in Myanmar zat, toch mijn wedstrijd zien. Cloud 66, de hoofdsponsor van dit toernooi zorgde voor prachtige beelden waardoor de wedstrijden haarscherp te volgen waren. Alle wedstrijden in de A-categorie waren te volgen via live stream. Mijn finalepartij uiteindelijk ook: https://www.youtube.com/watch?v=5FVBfFIIztQ

Uiteindelijk won ik ook deze wedstrijd redelijk gemakkelijk, ondanks de spanning die ik toch echt wel voelde bij deze finale!. Ik kijk terug op een mooi weekend voor mij met een resultaat die niet beter kon. En zelfs in Myamar werd er luid voor mij geklapt!! Hoe mooi is dat. Erg leuk vond ik het belletje van mijn vader gelijk na afloop van de finale.

in Friesland, waar ik nu nog woon, bleef dit niet ongemerkt. Verschillende kranten hebben er aandacht aan besteed, waaronder de Leeuwarder Courant met een uitgebreid interview:

LC

Meer info

http://www.drachtstercourant.nl/nieuws/66928/thijs-roukens-nederlands-kampioen-squash/

 

 

Pin It on Pinterest

Share This